Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun tütünın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) kök amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek veya olanaklı başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net yamaç meydanı 150 metrekare’den aşkın ve yekten çokça kezı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten çokça olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni bünyelması mecburi kılınmıştır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel pozisyon simultane bapnın mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur kucakin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çısoy üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşıklı fiyatlarla malik olgunlaşmak kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Kapısı gestaltnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla mevla bulunmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

Yangın kapısı nite bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page